fbpx

Hoe zien straks 240 meter hoge windmolens eruit op de Utrechtse Heuvelrug?

Hoe zien straks 240 meter hoge windmolens eruit op de Utrechtse Heuvelrug?

Om u een indruk te geven wat er gaat gebeuren met uw uitzicht vanuit uw huis op de horizon, kunt u onderstaande video bekijken, die is gemaakt voor de gemeente De Bilt door Energie de Bilt.
De animatie laat zien vanuit een drone hoe hoog 240 meter eigenlijk is (hoger dan de Domtoren en Euromast). Om u alvast een beeld te geven waar u straks tegenaan gaat kijken.

Driebergen, tegen de grens met Bunnik, en Overberg staan op de nominatie om langs de A12 windmolens te krijgen. Van 240 meter. Als u het hiermee niet eens bent, dan horen wij het graag. Stuur een email naar ons CDA-UH fractielid Werner van Katwijkwernervankatwijk.cda@gmail.com

Wij horen graag uw mening en verwerken dat anoniem in onze vragen aan College van B&W van de Gemeente Utrechtse Heuvelrug ten aanzien van deze Windmolens.

Bron: https://www.cda.nl/utrecht/utrechtse-heuvelrug/

Een gedachte over “Hoe zien straks 240 meter hoge windmolens eruit op de Utrechtse Heuvelrug?

  1. We hopen op een wijs besluit van de raad van Renswoude; alternatieven zijn rijkelijk aanwezig en beter dan het plaatsen van monster windmolens van 240 meter hoogte in een gebied waar de wind vele malen minder is (doordat het ligt in de luwte van de Heuvelrug) dan op zee of in een vlak poldergebied! Denk aan flora, fauna, landschapsvervuiling en maak een keuze voor een duurzaam alternatief (bijvoorbeeld pilaar windmolens in de middenberm van de A12) die behalve door wind ook geactiveerd worden door rijwind van verkeer)!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *